Frokost Cookies (frysevennlige)

  • 18.01.2015, 15:35

Disse er egentlig litt geniale.

Du kan fylle dem med det du vil av frukt, br eller ntter. Sukkerfri og fulle av fiber har du en god og lun frokost fra fryseren, inn i mikroen, p 20 sekunder.

Du trenger:

3 dl havregryn malt til mel med stavmikser.

1 dl havregryn.

1 dl linfr.

1 ts bakepulver.

1/2 ts salt.

Revet sitronskall fra en sitron.

Bland alt det trre.

Tilsett:

Saften fra 1/2 sitron

I most banan

1 dl sukkerfritt eplesyltety

3 ss olje

Blandes i det trre. Ha i en neve blbr tilslutt.

Dette er nok til 6 store cookies. En god cm tykke.

Stekes p 200 grader varmluft. 15-17 minutter til de er gyldne i kantene.

Holder 2 dager i eb lukket boks p benken eller 4 i kjleskapet. Kan fryses.

Perfekt frokost p farten sammen med et beger med yoghurt, en proteinshake eller en smoothie.

- Desiree

40 Kommentarer

18.01.2015 kl. 16:03
Finnes havremel, kan kanskje bruke det?

Desiree

18.01.2015 kl. 16:15
Anonym: har aldri prvd bruke det, men jeg vil tro at det er det samme:)

Bodil

18.01.2015 kl. 17:13
Prver p disse i morgen, mangler noen ingredienser. Disse s egentlig knallgode ut 😉

Desiree

18.01.2015 kl. 17:28
Bodil: hper det smaker:)

Helene

18.01.2015 kl. 18:27
Hei! Vet du hvor mye kcal det er i en kjeks ca? :)

Desiree

18.01.2015 kl. 18:31
Helene: ca.150:)

Jane

18.01.2015 kl. 18:35
Kan man bruge andet end eplesyltetj? Tror ikke det kan kbes i Danmark.

Desiree

18.01.2015 kl. 18:38
Jane: eplegrd:) uten sukker:)

Alfa

18.01.2015 kl. 18:54
Denne m jeg f laget i lpet av kvelden👍S er jeg klar for ny uke.😃😃

Lena

19.01.2015 kl. 05:21
Jeg har ikke varmluft, hvor mange grader skal jeg kjre de p tror du?

Ser s gode ut!

Desiree

19.01.2015 kl. 07:49
Lena: bare et par min ekstra:) flg med. Litt gyldne i kanten s er de ferdig:)

Therese

19.01.2015 kl. 10:32
Hei!

Jeg og banan er ikke gode venner. Kan jeg erstatte banan med avokado snn generelt sett? Hva kan jeg eventuelt erstatte banan med i denne sammenheng? Noen forslag?

Desiree

19.01.2015 kl. 10:35
Therese: det smaker ikke banan av dem, men bare bruke 1 avokado i stede.

Silje Skogstad

19.01.2015 kl. 14:16
Jeg laget med bringebrsyltety isteden for eple. Utrolig gode :-)

Desiree

19.01.2015 kl. 14:23
Silje Skogstad: det hres ut som noe som m testes umiddelbart!:)

Jane

19.01.2015 kl. 20:23
Tak for svar Desiree.....eplegrd kan ihvertfald kbes i Danmark :-) Og Silje bringebrsyltety uden sukker kan ogs kbes i Danmark, s det m absolut prves :-)

Anita

20.01.2015 kl. 08:50
NAM ! Disse var utrolig gode!! . Jeg byttet ut yoghurten til frokost idag med mager kesam (som jeg smakstilsatte med litt sukkerfri saft), dette er vel ikke fy fy? :)

Desiree

20.01.2015 kl. 09:04
Anita: det er veldig ja, ja:) Godt tenkt! Glad for at kakene falt i smak:)

Ann

21.01.2015 kl. 10:04
Hei!

Disse var bare kjempegode! Tror ikke jeg skal la mannen smake p dem :-) Han synes alle middagene jeg har laget siden oppstart har vrt kjempegode!

Et par spm som jeg ikke riktig vet hvor jeg skal stille er: Nr oppskriften sier vi skal bruke eggehviten, her gr det vel bra bruke hele egget s det ikke blir s mye eggeguler til overs? Er det noe problem spise samme middag 2 dager p rad? Blir ofte s store porsjoner at det rekker i 2 dager for oss som bare er to stykker?

Forvrig, takk for flotte og"hverdagslige" oppskrifter!

Madde

21.01.2015 kl. 11:35
Oi oi oi, s gode!!!! Ut av fryseren og et par minutter i brdristeren, fantastisk gode! Hvem trenger kjeks og kaker lengre???

Desiree

21.01.2015 kl. 11:36
Madde: Hahaha:) s herlig hre:)

Marianne

22.01.2015 kl. 11:16
Hei.

Ser at du bruker mye havregryn i oppskriftene dine. Kan jeg bare sprre om hvorfor du velger denne kornsorten? Bortsett fra at det blir veldig godt og saftig da ;-) Jeg har forskt lese meg litt opp p kornsorter og forskjellen p de ulike variantene men fler at dette er en jungel som jeg ikke fr helt taket p. Er havre sunnere enn for eksempel bygg og rug?

Skal prve meg p disse og frokost bollene ble kjempegode;-)

Desiree

22.01.2015 kl. 11:42
Marianne: Forstr godt at du synes det er en jungel! En ting er nemlig kornsorten i sin naturlige form, en annen ting er hvordan den er etter at den er behandlet. Havregryn er i sin naturlige form glutenfritt:) men blir i fabrikken kjrt gjennom samme maskineri som korn med gluten, derfor er det ikke lurt spise dem med mindre du kjper glutenfri. Havre og bygg er mine favoritter. Grunnene er mange:) jeg kan lage et innlegg p det:)

Marianne

22.01.2015 kl. 14:15
Takk det hadde vrt kjempefint ;-) Jeg bruker denne siden litt http://www.brodogkorn.no/fakta/korn/, men fler ikke at det er s store forskjeller i innholdet mellom korn sortene. "Sunnheten" vil vell mere variere mellom siktet og sammalt? Gleder meg til innlegget ;-)

Desiree

22.01.2015 kl. 14:35
Marianne: kommer klokka 16;)

Jan Erik

11.02.2015 kl. 13:17
Denne oppskriften er gull verdt!:) Dropper syltetyet og tilsetter et egg i stedet for pluss litt ekstra fr, men de er s gode.

Fungerer ogs bra til pizzabunn, da bare droppet jeg alt stningsmiddel, tilsatte 1 dl cottage cheese og to egg, krydret med litt oregano og pepper, inn i ovnen i 15 min frst, tilsett fyll og inn igjen til osten har smeltet. Spr og veldig mektig bunn :)

Cathrine S

11.04.2015 kl. 09:20
Kan jeg bruke eplesyltety med kanel? For da kan jeg lage selv uten sukker.

Desiree

11.04.2015 kl. 09:39
Cathrine S: jepp:)

mirjam

12.04.2015 kl. 21:07
Ser det str at havregryn skal males til mel med stavmikser...gr det an bruke smoothie maskin siden jeg ikke har stavmikser ?ser veldig spennende ut...kan en spise alle seks til en frokost ellet er det fordelt over flere dager ?

Desiree

12.04.2015 kl. 21:46
mirjam: gr fint:) det er en til frokost?:)

Benedikte

11.05.2015 kl. 00:18
Kan man bruke typen lettkokte havregryn el? :-)

Desiree

11.05.2015 kl. 07:00
Benedikte: ja:)

Marte

24.08.2015 kl. 20:30
Er det greit bytte eplesyltety med 1 eple + 1ts steviasukker?

Desiree

24.08.2015 kl. 20:58
Marte: ja:)

Nanette Srlle

11.09.2015 kl. 15:47
Disse er kjempe gode!! Takk for oppskrift :)

t-g

02.01.2016 kl. 00:17
Hva kan jeg bruke istedet for sitron og sitrusfrukter?

Desiree

02.01.2016 kl. 09:14
t-g: bare droppe det??

Maria

04.01.2016 kl. 11:40
3 dl havregryn malt til mel -er det 3 dl fr eller etter de er malt? Tenkte bruke havremel, s m evt prve justere mengden;)

Gleder meg til prve disse!

Desiree

04.01.2016 kl. 12:11
Maria: Fr du maler :)

Christina

16.02.2016 kl. 11:52
Disse en en stor favoritt her i huset, takk for en veldig god oppskrift! 😊

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits