Fight songs!

  • 27.02.2016, 19:00 

 

Musikk betyr så utrolig mye for meg! Og riktig låt med riktig energi eller tekst kan virkelig snu en dårlig dag til en god en!

Noen husker kanskje innlegget hvor jeg snakket om mine egne erfaringer med terapi? Dette er faktisk en form for terapi. Jeg er helt sikker på at flere har opplevd hvordan det å sette på en bra sang kan forrandre både humør og energinivå? Så hvorfor ikke bruke det bevist?

Jeg har aldri samlet energi sangene mine i en spilleliste før. Typisk har jeg hatt en låt som går på repeat. Men nå har jeg samlet en del av favorittene i en spilleliste på Spotify. 

16 sanger som gir meg energi når jeg er sliten, får meg opp når jeg er litt nede og setter er smil på når jeg er litt lei! Du kan følge listen direkte fra Spotify også. Bare å søke meg opp der :)

 

 

 

Smil

Desiree

3 Kommentarer

CHARLOTTE MADELEN

27.02.2016 kl. 19:22
Ja musikk er så viktig. Bruker alltid musikk på trening. Ser vi har en del felles sanger, artig :-)

Mariann

28.02.2016 kl. 15:57
Kan ikke leve uten musikk jeg heller. Syns det er gøy å se hvor forskjellige man er. Sikkert tilfeldig men dine favoritter er nesten bare av damer, mine er nesten bare av menn :-)

espenfitness

07.03.2016 kl. 20:34
Ble noen nye sanger i listen min nå:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt på ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits