S stolt av dette!

  • 06.04.2016, 16:40


/skrevet i samarbeid med TINE Kefir/
 

Det er med stor, stor, stor glede at jeg kan f lov til fortelle at jeg fremover skal gjre et samarbeid med TINE! Nrmere bestemt TINE Kefir.

Kefir?! Tenker du kanskje litt overrasket.

Tjo, det er jo sikker godt til vafler og snt, tenker nok noen.

Jeg tenker at jeg elsker Kefir, og at det kan brukes til s mye mer enn bare vafler og sveler! Personlig drikker jeg Kefir p grunn av den friske smaken og de gode probiotiske bakteriene. High five til god tarmhelse! Men jeg bruker ogs Kefir til bakst og matlagning. Bde boller, scones, pannekaker, gryteretter og ja - vafler. Men Kefir kan brukes til mye, mye mer.

I morgen reiser jeg til Oslo for holde workshop p TINEs smakslab. Mer info finner du HER. Jeg vil vre der fra 15:00 til 18:00 og det hadde vrt utrolig gy mte noen av dere der!

I dag hadde jeg tenkt dele oppskrift p noen deilige knekkebrd med fr, friske urter og s klart Kefir, som gir en helt spesiell smak til disse brdene. Like gode til barnas matboks som til ost & vin kvelden. 
 





 

Du trenger:

3dl Fibra hvetemel

3dl sammalt speltmel

1ts natron

1ts salt

1dl gresskarfr

1dl solsikkekjerner

3 ss linfr

2 dl friske urter (jeg brukte oregano)

100g smeltet smr

6 dl kefir

 

 

Slik gjr du:

 

Smelt smr i en kjele og sett til siden.

Bland alt det trre sammen med frene.

Rr sammen smeltet smr, kefir og hakkede urter i en bolle. Misk s dette sammen med det trre til en glatt rre.

Fordel rren utover et stekebrett med en spiseskje og smr dem utover til sirkler. Rren gir 12 - 16 stykker.

Stekes midt i ovnen p 200 grader i 20 minutter. Skru s av ovnen, pne dren og la de st i nye 20 minutter p ettervarme.


Flere spennende oppskrifter med TINE Kefir finner du HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

Notater:

#oppskrift #knekkebrd #kefir #tinekefir #kefirsmakslab



 

 

11 Kommentarer

facelessfashiion

06.04.2016 kl. 16:59
Nam!

Wenche Nerdal

06.04.2016 kl. 17:23
S bra for deg 👍🏻😍👏

Victoria

07.04.2016 kl. 13:16
Hei

Lurte litt p tykkelse, str og varmluft/ikke...? Stekte i 13 min og skulle bare sjekke ssen det s ut, men da var de allerede for mye stekt. Hadde to brett inni samtidig...

Ellers var det god smak 👍 Takk!

Desiree

07.04.2016 kl. 19:50
Victoria: varmluft :) da er nok dine tynnere enn mine :)

Bjrg Strmmen

08.04.2016 kl. 19:33
Kjempegod smak! Men jeg fikk 41 stk av denne porsjonen..... hadde i litt schiafr men det skulle vel ikke utgjre s mye...?

Desiree

08.04.2016 kl. 20:40
Bjrg Strmmen: NAM !:) S god ide :)

Bjrg

09.04.2016 kl. 16:07
Har bakt i dag, dei var knallgode p smak. Men dei vart ikkje harde som knekkebrd, skal dei bli det? eg fekk 26 stk av oppskrifta, s dei kan vel ikkje vere for store?

Desiree

09.04.2016 kl. 17:57
Bjrg:
Tror min ovn er veldig effektiv! For nr jeg skulle bake hos TINE mtte jeg ha de i en del lengre :)

Bjrg

09.04.2016 kl. 18:59
Ok, d skal eg prve det neste gang. Er det rett antallet som str i oppskrifta? Du har ikkje bilde eller film som viser kor store du lager dei? Flott blogg som eg les kvar dag, blir inspirert!! 😀 Takk for svar 😀

Line

11.04.2016 kl. 17:23
Kan jeg bruke kokos olje som erstatter for smr for f de enda sunnere, eller har du andre forslag?

Desiree

11.04.2016 kl. 19:04
Line: Ja eller raps olje :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits