Kjære kilokjemper #2

  • 26.04.2016, 07:38

Kjære kilokjemper.

 

Det er noen måneder siden vi pratet sammen sist. Sist gang pratet vi om kroppen, om hvor fantastisk den faktisk er! Du har kanskje årevis med dårlig kosthold, lite aktivitet, ondter og stress bak deg. For det tar år å bryte ned kroppen, men det tar ikke år å bygge den opp igjen. For kroppen din ønsker det beste for deg, så lenge dere kan finne ut av å spille på lag. 

 

Vi snakket om valg. Om at en sunn livsstil  ikke handler om nei og fy og farlig mat. En sunn livsstil skal handle om de valgene som gir deg positiv energi. Valg du har lyst til å ta hver dag, om og om igjen. En sunn livsstil handler om å skjemme bort deg selv og kroppen din! 

Start med de små valgene som føles godt.

Jo flere gode valg du tar, jo mindre plass blir det til de dårlige vanene.

 

I dag vil jeg gjerne minne deg på en liten ting.

Se helheten!

Visste du at du i løpet av et år spiser mellom 1500 og 1800 måltider? Litt pottis og et glass rødvin på lørdag, bursdag, jul og jentekvelden er bare en dråpe i havet sammenlignet med disse 1800 mulighetene man har til å gi kroppen noe godt!  Jeg må visst stadig minne deg på det.  Det er ikke kafeturen med venninne, det er ikke møte med jobben eller dagene på kurs, det er ikke engang de tre ukene med sommerferie. Det er ikke disse som hindrer deg fra det livet du tenker at du vil leve. Vi lever alle i en hverdag med venninner og sommerferier og vinklubb. Hvorfor skal det være et negativt hinder for deg? Disse tingene skal jo være en positiv del av livet!?

 

- Det gikk ikke bra denne uka, sier du

- Sviger kom på besøk og jeg kunne ikke si nei til kake

Jeg ser bare en feil i den episoden, og det er ikke kake.

Det er samvittigheten og følelsen av nederlag som er feil!

- Det gikk ikke denne uka heller!

Hva gikk ikke denne uka!? Du går ikke opp i vekt av en ettermiddag med svigers, på samme måte som at å spise en salat i uka ikke akkurat gjør deg sunn.

 

Se helheten, skap en helhet du vil og kan leve i. De valgene som føles godt på innsiden har en pussig tendens til å gi deg en kropp du også trives med på utsiden. Try it!

 

Blunke Smil

Desiree 

 

 

 

 

 

6 Kommentarer

Siv kindlistuen

26.04.2016 kl. 07:56
Jeg trengte den der... takk.. etter en tur på vekten i dag ble jeg så nedslått.. Ingen forandring.. ikke på målebåndet heller.. jeg trener styrke to ganger i uken og føler og ser på vektene jeg stadig blir sterkere... men ingen endring.. fortsatt dissemage og henge rumpe.. de andre dagene går jeg tur og er student. Prøver å gjøre gode valg og ikke spise for mye. Spiser nesten ikke sjokolade lenger i forhold til før.. men fortsatt det samme... blir nedslått av mindre.. 😡

Hege

26.04.2016 kl. 09:16
Det er så enkelt å like det du skriver. Og det høres jo unektelig veldig riktig ut også....når du sier det.

ps: brukt noe av oppskrifter og "reglene" dine etter "fit på 30 dager". Men dessverre hatt to skikkelig partyhelger inni der....likevel...ned 4.5 - 5 kg. Storfornøyd! ! Og er påmeldt til oppstart nytt kurs hos deg 18 mai....det gledes.

Du er supermotiverende. Klem 😊

Monica :)

26.04.2016 kl. 13:24
Tusen takk for et flott innlegg :) Dette trengte jeg virkelig å lese! :D

Jeanette

26.04.2016 kl. 17:24
Takk Desiree. Tittet tilfeldigvis inn og ble satt ut av overskriften. Kampen er stødig og jevn. Røyk kuttet og skogen tørket. Kilokjemper kjemper videre ☺

Sandra

21.07.2016 kl. 00:29
Takk, Desiree! Alt du skriver er så fornuftig. Og innerst inne vet jeg jo dette, men er så flott at du minner en stakkars kilokjemper på å se helheten. Er fort gjort å bli så opptatt av alt man gjør "feil" og alt som er negativt hele tiden. Man burde jo heller trekke fram alt det positive! :)

Gørilm

21.07.2016 kl. 01:18
U rock!

Du imponerer med kunnskap, varme og omsorg. Du støtter opp og setter ned foten.

Snakk om å bruke alle de gode ledelsesteoriene og LØFTteoriene.

Du er bare best!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt på ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits