Loaded Nachos - proteinrikt og med ekstra grnt

  • 06.05.2016, 07:00



 

Hnda opp i vret alle som elsker spr nachos med masse smeltet ost, digg kjttdeig og guacamole! Det hres veldig forbudt ut, men denne retten kan med veldig enkle grep gjres sunn og nringsrik, og jeg vil nesten garantere at ingen vil merke forskjellen. 

Her i huset bytter vi kjttdeig ut med karbonadedeig, tilsetter ekstra grnnsaker i form av lk, mais, gulrot, paprika og sorte bnner og lager nacho chipsen selv! Det tar faktisk bare et par minutter i oven med dette lure trikset!

Klar?

De fleste har kanskje ftt med seg at man lage sine egne nacho chips av lomper, litt olje og krydder? Men det gr ikke veldig mange "chips" p et stekebrett, og tar derfor for 30 minutter lage opp en passe porsjon med nachos. Vet ikke med deg, men jeg har ikke tid til bruke 30 minutter bare p lage den ene ingrediensen! Min lsning er derfor steke lompene hele, for s knekke dem opp i biter etterp. P den mten tar det bare 10 minutter lage nachos. I mens de er i ovnen kutter jeg opp grnnsaker og lager guacamole. Middag ferdig p 25 minutter.



 

Til nachos trenger du:

6 lomper

Litt olje

Tacokrydder

 

Slik gjr du:

  1. pensle lompa med litt olje.
  2. St over godt med tacokrydder
  3. Stek p 250 grader i 6-7 minutter



 

Til resten av retten trenger du:

1 pakke karbonade deig

1 gul lk

1 liten boks mais

1 liten boks bnner

Syltet jalapenios

1 stor gulrot

1 rd paprika

1/2 pose tacokrydder

Litt reven ost

 

Slik gjr du:

  1. Stek lk og gulrot i litt olje til lken er gylden.
  2. Tilsett kjttdeig og krydder. Du skal ikke ha vann i slik det str p pakken.
  3. Ha s oppi paprika, mais, bnner og litt syltet jajapenios.

I en ildfastform legger du fyll, knust nachos, fyll, knust nachos og tilslutt litt ost.

Stekes i ovnen p 250 grader til osten er smeltet



Serveres med lett rmme, guacamole og salsa.

 

Hvem spiser taco i dag?

 

Smil

Desiree

 

 

Noater:

#oppskrift #tacofredag #nachos #fettfattig #proteinmat #grnnsaker #femomdagen #supersunn

14 Kommentarer

Ingrid

06.05.2016 kl. 07:15
Ser skikkelig digg ut :D

Henriette Celin

06.05.2016 kl. 09:21
Ah, s digg dette s ut! den perfekte helge maten :-D

Anita funk

06.05.2016 kl. 09:58
du du Desiree😂elsker nashos, s dette var en smart oppskrift😊 vurderer bytte ut dagens middag med denne😨 Hva evt. er passe porsjon hvis en flger livsstil? Eller best spare den til senere?😕

Desiree

06.05.2016 kl. 10:20
Anita funk:
1/4 del av en middagstallerken :)

Elise

06.05.2016 kl. 12:33
Kunne du laget et innlegg der du viser hva du gjr fr og etter en treningskt (aktiveringsvelser, tying og foam rolling)? :-) Elsker bloggen og snappen din!

Desiree

06.05.2016 kl. 12:56
Elise: det kan jeg gjre :)

Wenche

06.05.2016 kl. 12:44
Hvilken lompe bruker du?

Desiree

06.05.2016 kl. 12:56
Wenche: speltlomper med havre, men du kan bruke hvem du vil :)

Jorun Margrethe

06.05.2016 kl. 13:07
Jeg bruker ogs enkel hjemmelagd salsa til

Kutt opp tomater i sm biter, ha i litt fint oppkuttet lk og eventuelt paprika

litt salt og nsket mengde finhakket jalapenos.

Fersk koriander setter ekstra spiss p salsaen og gir en fin fargekombinasjon.

07.05.2016 kl. 09:29
Men, er lomper med olje noe sunnere enn et par nachchips da?

Desiree

07.05.2016 kl. 10:38
Anonym: Ja :) Og om du vil knipe enn mer inn s blir de nesten like gode om du pensler de med vann :)

Mona

29.06.2016 kl. 22:35
Dette skal prves:-))

Fr

12.08.2016 kl. 10:27
Hvilke bnner bruker du?

Desiree

12.08.2016 kl. 10:57
Fr: vanlige brune bnner :) men bruk de du liker :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits