On my mind #1

  • 12.06.2016, 22:46

 

Tirsdagen denne uka var det duket for skoleavslutning på Vildes skole. Alle trinnene hadde vært sitt lille bidrag, og til aller slutt danset hele skolen Blime dansen. Vilde har så klart øvd på både dansen og sangen hjemme, og jeg har hatt den på hjernen i lange tider. En ting er at det er en fengende sang, men den tar opp et viktig tema på en morsom og positiv måte.

 

Jeg har fått dilla på å gjøre noen glad.

Jeg bestemmer selv hvem jeg vil være.

Å gjøre en forskjell er lett.

Teksten treffer i alle fall meg midt i hjerte, og jeg blir rett og slett glad når jeg hører den. For hva føles egentlig best for deg? Å være et åpent og inkluderende menneske, som ser gode kvaliteter i de mennesker du møter? Eller å lete etter feil og mangler, snakke nedsettende eller overse andre? Hva slags person føles det godt å være? Det er faktisk et valg du selv tar. 

De fleste av oss går nok gjennom hverdagen vår uten å egentlig tenke over hvilke spor vi har muligheten til å legge igjen i andre hverdag. Jeg tenker at det er noe som vi burde være bevist. Et smil, et vennlig ord eller kanskje bare et blikk koster så lite, men det gir så mye. Både til den som får og den som gir.

Du har i stor grad evnen til å påvirke hvordan du selv oppfatter din verden og menneskene i den. Det starter med et ønske, så et valg. Hva slags menneske ønsker du å være? 

 

 

 

2 Kommentarer

Renate :)

12.06.2016 kl. 23:11
Hei! Kan du lage et innlegg med oppskrifter på hva du ordner til Vilde om hun skal kose seg litt ekstra, men som ikke påvirker blodsukkeret hennes i spesielt stor grad? På forhånd tusen takk :)

Desiree

13.06.2016 kl. 08:08
Renate :): hei :) Vilde spiser godis i helgene som alle andre barn gjør :) Vi er mer opptatt av at kostholdet skal være bra for blodsukkeret , så er det plass til kos på lørdag :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt på ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits