Lys suppe lapskaus - middag til travle ettermiddager

  • 16.06.2016, 09:39

Man kan si mye positivt om en god suppe lapskaus. Den inneholder masse grnnsaker, den kan lages ganske mager, genialt gjre klar dagen fr, kan fryses ned og er veldig kjekk ha til travle dager. Jeg lager den ofte nr jeg har mye rester, for her kan du egentlig bruke det du har av kjtt og grnnsaker. Det var ogs det jeg gjorde da jeg la ut denne p snapchat tidligere i uka. Jeg bare kastet sammen det vi hadde i skuffene. Planen var ikke at den skulle ut p bloggen, men n har s mange spurt at jeg velger legge den ut her ogs.

 

Til 3 personer trenger du:

300 - 400 gram kjtt. Vi brukte sommerkoteletter av svin.

1 purre

1 stor gul lk

2 store gulrtter

3 neper (kan erstattes med poteter)

1/2 rd chilli uten fr

1 dl hakket persille

1 liter kjttbuljong

1 pose bygg gryns ris (kan slyfes)

I bunn og grunn kan du bruke hva du vil. Synes du det blir litt lite vske er det jo bare spe p med mer.

 

Slik gjr du:

  1. Ha hakket lk, gulrot og nepe i bunn av en stor kjele. Stek til lken blir blank p overflaten.
  2. Tilsett kjtt, chilli og neper.
  3. Rr dette sammen i 2-3 minutter p middels varme.
  4. Tilsett buljong og gi det hele et oppkok.
  5. Til sutt tilsetter du persille og brygg gryn.
  6. La det hele st smkoke p lav varme til bygg grynene er ferdig kokt.


Klipt sammen fra min Snapchat! Egentlig helt utrolig, men vi nrmer oss n 10.000 flgere p Snapchat! Moro at s mange synes det er gy vre med lage mat! Navnet er Fitfocuse.

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

Notater: #oppskrift #lapskaus #suppelapskaus #familiemat #fastfood 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits