Dillstuet blomkål - perfekt til rød fisk og markrell

  • 28.06.2016, 12:26

DETTE er sommermat på sitt aller, aller beste! Og om du går med planer om å lage laks, ørret eller makrell i den nærmeste fremtid så må du love med å teste denne retten. Det er så godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Til 2 personer trenger du:

1 blomkålhode

4-5 kvister dill

1 dl matfløte

1 ss maizena

Salt og pepper

 

Slik gjør du:

  1. Brekk opp blomkålen i mindre biter og kok i saltet vann ca. 5 minutter.
  2. Imens kjører du fløte, dill og maizena sammen med en stavmikser eller blender.
  3. Smak til med salt og pepper
  4. Hell det kokende vannet av blomkålen. Hell fløteblandingen over med det samme og rør om på svak varme til all blomkålen er dekt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ørreten er laget slik:

 

125 gram per person krydret med sitronpepper

Stekt i ovnen på 200 grader i 15 minutter

Enklere blir det bare ikke!

 

Stort Smil

Desiree

1 Kommentar

Anette Valen

01.07.2016 kl. 14:18
Har du mulighet til å oppdatere punkt 4? (Kos må over) Jeg har veldig lyst til å prøve, men trenger å følge en oppskrift for å få det til:-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt på ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits