Dillstuet blomkl - perfekt til rd fisk og markrell

  • 28.06.2016, 12:26

DETTE er sommermat p sitt aller, aller beste! Og om du gr med planer om lage laks, rret eller makrell i den nrmeste fremtid s m du love med teste denne retten. Det er s godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Til 2 personer trenger du:

1 blomklhode

4-5 kvister dill

1 dl matflte

1 ss maizena

Salt og pepper

 

Slik gjr du:

  1. Brekk opp blomklen i mindre biter og kok i saltet vann ca. 5 minutter.
  2. Imens kjrer du flte, dill og maizena sammen med en stavmikser eller blender.
  3. Smak til med salt og pepper
  4. Hell det kokende vannet av blomklen. Hell flteblandingen over med det samme og rr om p svak varme til all blomklen er dekt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

rreten er laget slik:

 

125 gram per person krydret med sitronpepper

Stekt i ovnen p 200 grader i 15 minutter

Enklere blir det bare ikke!

 

Stort Smil

Desiree

1 Kommentar

Anette Valen

01.07.2016 kl. 14:18
Har du mulighet til oppdatere punkt 4? (Kos m over) Jeg har veldig lyst til prve, men trenger flge en oppskrift for f det til:-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits