Urtesmør med skyr

  • 13.07.2016, 18:06

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jeg kunne skrevet om hvordan skyr senker fettinnholdet i dette urtesmørret, noe det så klart gjør, men det er ikke derfor vi velger å lage det på denne måten. Det er rett og slett på grunn av smak og konsistens! Det smaker såååååå godt! Og du kan variere det så mye du selv ønsker. Her i hus, altså pappas hus, bruker vi stort sett det som er klart til høsting fra hagen.  Når pappa er kokk blir det alltid bra!Alt fra egen hage.

Selve smørret er rørt sammen av 50/50 smør og skyr naturelle. Gresk yoghurt gjør samme nytter. Deretter der det tilsatt knust hvitløk, basilikum, salvie, gressløk og persille. Smak til med salt og pepper. Du kan egentlig ikke gjøre noe som helst galt, men er du usikker så er hvitløk og basilikum alltid en sikker vinner.

Oppbevares kaldt frem til servering.Passer perfekt til alt av grillmat, kjøtt, fugel og fisk.

 

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

 

5 Kommentarer

Evelin

13.07.2016 kl. 18:23
så flink du er det har jeg faktisk aldri smakt, men så godt ut da:D ønsker deg en fin dag :D

Vilde

13.07.2016 kl. 18:30
Mmh så godt det så ut, takk for tips :D

Henriette Celin

13.07.2016 kl. 20:47
Sååå deilig :-D

Maria

14.07.2016 kl. 11:36
Hei! D der så ut kjempegodt ut! Men jeg kjenner ett stort spørsmål presse på; hvor får du kjøpt skyr naturell??? Finner d ikke i noen av de butikkene jeg er innom,å savnet er stooort!

Desiree

14.07.2016 kl. 11:56
Maria: Sverige :) bruk gresk yoghurt :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt på ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits