Den perfekte dessertkrem til hverdags og fest; sukkerfri

  • 10.08.2016, 21:35

S er vi tilbake i Norge. Og ikke fr vi selv var innenfor dren sto gjester fra Danmark parat. Siste innspurt p sommerferien er virkelig igang!

Dagen i dag er brukt til vise frem Tjme og Hvasser. Selv om det ser ut som sommeren har takket for seg er det jo helt fantastiskt her ute❤

Et sikkert tegn p at sommeren er hell er at multene er spiseklare.

Jeg elsker multekrem, men synes den tradisjonelle varianten kan bli litt kvalmende.

S istede for vende brene inn i pisket krem lager vi en blanding med 50% pisket krem og 50% gresk yoghurt. Resultatet er en litt friskere krem, som smaker nydelig og kniper inn p kaloriene.

Jeg liker piske kremen med litt vaniljepulver og stevia. MOMS!

Kremen kan s klart brukes med andre br ogs. Bringebr anbefales virkelig!

Stort Smil

Desiree

6 Kommentarer

Michelle A

10.08.2016 kl. 21:49
Veldig bra tips! :)

Aina

10.08.2016 kl. 23:08
Det hrtes veldig godt ut 😋det m prves 😃

Monica

10.08.2016 kl. 23:12
Den m prves!! Bra tips! Nam!!

Henriette Celin

11.08.2016 kl. 09:03
S digg!

Kari Mette

12.08.2016 kl. 00:03
Pisker du krem frst, blander i yoghurten?

Desiree

12.08.2016 kl. 09:41
Kari Mette: ja :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits