Sjokolade marengs med yoghurtkrem og friske br; st og sunn

  • 19.08.2016, 14:29

Da puster jeg nesten lettet ut. FIT p 30 dager er lagt ut, ingen tekniske problemer denne gangen! Bank i bordet!

Mailboksen er ryddet, det meste kjrer, s om en liten uke kan jeg forhpentligvis senke skuldrene og bare kose meg med kunder, sm prosjekter og s klart bloggen. DET ser jeg frem til!

Ikke minst ser jeg frem til kunne bruke mer tid p bloggen igjen. Jeg hper ikke dere har merket s mye til det, men i perioder hvor jeg jobber mye med utvikling av kursene mine og det er mye kundeoppflgning er det alts den som m lide litt. Dgnet har bare 24 timer, uansett hvordan man vender og vrir p det! 

I dag vil jeg gi dere noe stt sette tennene i n som helgen nrmer seg. Veldig inspirert av min favorittkake - pavlova! NAM!



 

Du trenger:

4 eggehviter 

1 dl Sukrin

1 dl sukker

1 ts kakao 

Slik gjr du:

  1. Sett stekeovnen p 100 grader. Ml opp Sukrin, sukker og kakao i en skl og bland.
  2. Pisk eggehvitene til du fr et hvitt og halvstivt skum, ca 2 minutter. Tilsett deretter litt og litt av sukkerblandingen mens du fortsetter piske, ca 5 minutter totalt.
  3. Fordel marengsen utover bakebrettet. De er p strrelse med en liten dessert tallerken.
  4. Stek marengsene i ovnen i 1 time. Sl av ovnen uten pne ovnsdren, og la deretter marengsen overnatte i ovnen frem til neste dag.
  5. Marengs holder seg veldig godt i en lufttett beholder



Kremen lager jeg av 50/50 pisket kremflte og gresk yoghurt. Tilsatt litt vaniljepulver, evt vanilje essens, og litt sukrin.

 

Husk at du kan lagre alle oppskriftene mine direkte p mobilen med gratisappen Bloglovin HER

Flg meg gjerne p Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. nsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg flge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

3 Kommentarer

Stine

19.08.2016 kl. 15:22
Den skal jeg kanskje klare😊Kan man bytte ut bare bruke sukrin? Snnen min har ogs diabetes 1... Takk for superbra blogg👍

Desiree

19.08.2016 kl. 15:41
Stine: 1dl sukker kan byttes ut med 1/4 dlsukrin

Inger Lise

19.08.2016 kl. 19:06
Jeg lurer p hvor mange det blir ?

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits