Lett å leve sunt med Adams Matkasse!

  • 22.09.2016, 09:42

/skrevet i samarbeid med Adams Matkasser/

 

Ny jobb, ny hverdag, nye utfordringer og nye løsninger!

Før spørsmålene hamrer løs, jeg har ikke begynt i en ny jobb, men jeg har begynt i en ny jobb innenfor eget firma. Men forandringene det har gjort i min og familiens hverdag er ganske så dramatisk.

Fra å kunne lalle rundt hjemme i eget tempo, planlegge familiens måltider, lufte hund og trene der det passet meg har denne damen begynt på pendle til Oslo! Konsekvens? Opp klokken fem om morningen, et aktivitetsbånd som viste 15% og HJELP hva med middag?!

Det er bare toppen av isfjellet. Tror det er et eget innlegg om dette på gang!

Morsomt er det jo da at jeg akkurat i denne perioden skal teste Adams Matkasse! Jeg har gjort det før, og kan ikke annet enn å skryte innholdet opp i skyene. Dette er mat med kvalitet! Men nå er jeg jo faktisk i en situasjon hvor jeg også får kjenne på hvor utrolig praktiskt et slikt tilbud er!

Har du lyst til å teste så får du nå 50% rabatt på første matkasse! Bruk rabattkoden BLOGG_FITFOCUSE på adamsmatkasse.no eller bestill via denne lenken, så får du rabatten. *Gjelder kun nye kunder 

Adam byr som sagt på flere forskjellige løsninger, men vi har da gått for Sunn&Lett-kassen.

      Sunn&Lett-kassen har enda mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt, og passer perfekt for deg som spise ekstra sunt! I tillegg til gode råvarer og godt næringsinnhold kommer oppskriftene med passe porsjonstørrelse, kalorier og næringsinnhold for de som vil ned i vekt, i oppskriftshefte! Fiskesuppen min ble jo nesten som på bilde ;)

 

Personlig synes jeg disse matkassene har en god variasjon mellom tradisjonelle Norske retter, og mer spennende saker. For min del inspirerte det til å teste litt mer tradisjonelle middager, noe som det nok ikke er så ofte hos oss. Kan faktisk ikke huske sist jeg kokte en potet?Kjøttboller i brun saus, med kokte grønnsaker og poteter! Jeg slikket tallerken ren!Og Vildes favoritt - fiskesuppe! Ble også tomt gitt!

 

For min egen del kjempe inspirerende!

Andre spennende retter vi fikk testet:

Club sandwich med epledressing, hjertesalat og grønnkål chips

Svinekoteletter med urtesaus, røstipoteter og bakte rotgrønnsaker

Lange med eggeris, brokkoli og hoisinsaus

 

Som sagt har Adams flere forskjellige matkasser. Slik som jeg kjenner deg som leser bloggen min er kanskje en av disse midt i blinken?

Ekspresskassen passer for deg som vil ha raske, enkle og gode middagsretter i en travel hverdag.

Favorittkassen passer for deg som ønsker en miks av våre mest populære familiemiddager for både barn og voksne.

Fri for-kassen passer for deg med cøliaki og/eller laktoseintoleranse. Spis sunt, godt og variert helt uten bekymringer!

Få 50% rabatt på første matkasse! Bruk rabattkoden BLOGG_FITFOCUSE på adamsmatkasse.no eller bestill via denne lenken, så får du rabatten. *Gjelder kun nye kunder

 

ANBEFALES!

Stort smil

Desiree

2 Kommentarer

Kjersti

22.09.2016 kl. 11:02
Så herlig blogg du har! Bestiller av og til fra Adam selv, og etter det har jeg fått så mye inspirasjon og blitt kjent med nye råvarer og smaker, samt lært å bli mer kreativ i matveien! Fantastiske produkter som har skapt stor matglede her i heimen :)

Henriette Celin

22.09.2016 kl. 16:25
Virker så greit det der. Kanskje noe jeg burde prøve en gang (:

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt på ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits