Snapchat superstars - disse burde du følge!

  • 24.09.2016, 09:36

Det er vel ingen som er i tvil om at jeg DIGGER snapchat. Det er så gøy, og følger du de riktige menneskene er det utrolig inspirerende! 

Inspirerende for meg er det først og fremst å føle andre kostholds interesserte damer. Og selv om jeg blir utrolig smigret når dere som følger meg skryter av hvor enkelt jeg gjør det å leve sunt, så poengterer jeg gang på gang at jeg ikke er den eneste! De sosiale mediene kryr av kunnskapsrike, inspirerende, fornuftige damer! Og nå har disse damene slått seg sammen om en felles Snapchat konto! Kostholdsdamene

Damene, som jeg er så utrolig stolt av å få være en del av, snapper en dag hver, 2 ganger i måneden. Så her har du ikke bare mulighet til å hente masse daglig inspirasjon fra en og samme konto, du kan også bli bedre kjent med disse damene, om ikke du var det fra før av!

Vi er på dag nummer to, tror jeg. Og i dag er det min tur til å snappe på denne kontoen. Håper dere blir med inn! Planen er å kokkelere lomper av søtpotet og havre, lage en smart matpakke til fem timer på håndball turnering og endelig tror jeg at det blir litt hjemmetrening igjen!

Følg med på @Kostholdsdamene 

4 Kommentarer

Henriette Celin

24.09.2016 kl. 10:15
Kjekt å følge kjendiser på snap ;-)

Caroline

24.09.2016 kl. 12:34
Den koden du har lagt inn er helt feil, hehe. Men har dere fått inspirasjon fra SnapKollektivet? :)

Desiree

24.09.2016 kl. 13:03
Caroline:
Det er ikke ment som noenkode :) Det er bare et bilde ;) Det vet jeg ikke. Jeg følger flere snapkontoer som gjør dette, men ikke SnapKollektivet :)

Marlene Nilsen

25.09.2016 kl. 00:47
Moro :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt på ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits