FIT & FUN #1- HIIT treningen som gir maksimalt utbytte på kort tid!

  • 02.10.2016, 16:32

HIIT, eller høy-intensitet-intervall-trening, er en treningsmetode hvor du gir alt du har, 100%, i korte, korte intervaller. Etterfulgt av en ennå korter hvile eller en roligere arbeidsperiode.

Teorien bak det hele, og teorien er god nok, er at denne type trening øker kroppens behov for oksygen. Ikke bare under selve treningen, men også i perioden etter. Uten å bli for faglige er det dette som avgjør hvor mye kalorier og fett en treningsøkt forbrenner, både under og etter en økt.

Studier har vist at denne typen trening faktisk kan øke etterforbrenningen med så mye som 200 kalorier sammenlignet med tradisjonell styrketrening.

Så om du ikke alltid har lang til til trening er det ingen grunn til å fortvile. 

BONUS! Forskning viser at denne typen trening er særlig bra for deg som ønsker å ta av litt ekstra rundt midjen!  

 

I morgen begynner gratisuken av FIT online BOOTCAMP. Programmet er sendt ut til alle som har bekreftet at de ville stå på mailinglisten min. Om du ikke har fått mail så er det derfor. Lover og regler når man skal sende ut til flere hundre personer sier at du må godkjenne dette først. Men send meg gjerne PM med e post, så sender jeg ut enkeltvis til de som ønsker, i morgen.

Ukens treningsprogrammer har deltagerene alt fått på mail sammen med kostplan og oppskriftshefter, men hver uke postet det både en LIVEtrening og en FIT & FUN økt i FB gruppen. Formålet med økten som heter FIT & FUN er å ha et ukentlig alternativ om man ikke har tid til å trene en av baseøktene! Eller hvis man plutselig vil ha en bonusøkt. Disse øktene er HIIT workouts!

Denne ukens FIT & FUN ville jeg også dele på bloggen, siden denne tross alt er gratis, men når de som har betalt for å være med i 10 uker fremover begynner deres FIT BOOTCAMP neste mandag, er dette økter som kun blir delt der, sånn må det nesten være.

Denne økten har jeg kalt Alle gode ting er 3.

Du får 3 øvelser, som skal utføres i 30 sekunder *3

Og så skal du gjenta dette 3 ganger! Jeg har lagt ved en liten video med øvelser og beskrivelse. Jeg gjør hver øvelse i 30 sekunder, så alt du trenger å gjøre er å følge denne videoen - 3 ganger - ferdig!


 

 

 

 

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

 

1 Kommentar

Kathrine

02.10.2016 kl. 16:47
Denne gleder jeg meg til, helt type økt jeg liker :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt på ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits