Sjokoladeterte med hasselnttbund; fri for sukker, egg og gluten

  • 19.10.2016, 15:54

Alle som flger meg p snap har ftt med seg at denne damen ligger en liiiiiten smule etter skjema i dag. S uten videre introduksjon:



 

Til en springform p 22 cm trenger du:

Til bund:

400 gram hasselnttkjerner

10 dadler

0,5 dl kokende vann

 

Slik gjr du:

  1. Ta stenen ut av dadlene.
  2. Mos dem sammen.
  3. Hell over kokende vann og la det hele st i 10 minutter
  4. I mens kjrer du hasselnttene til mel med en stavmikser eller blender
  5. Mos s dadlene og vannet til en seig masse.
  6. Rr inn nttemelet litt og litt
  7. Fordel massen i bunn av en springform. Pass p f gode kanter p minst 1 cm s du har plass til alt det gode fyllet!
  8. Sett bunn i kjleskapet



 

 

Sjokoladefyll versjon 1 trenger du:


1 pakke eldorado sukkerfri sjokoladepudding

2,5 dl melk

2 dl flte

Slik gjr du:

  1. Kok opp sjokoladepuddingen med 2,5 dl melk. Sett til avkjling
  2. Visp flten til krem
  3. Bland s sjokoladepuddingen og kremen sammen til en sjokolademouse.
  4. Bre denne over hasselnttbunnen og sett kaken i kjleskapet frem til servering

 

Sjokoladefyll versjon 2 trenger du:

2 bokser helfet kokosmelk - avkjlt

2 plater mrk sjokolade

 

Slik gjr du:

  1. Smelt sjokoladen over et vannbad
  2. Skrap ut den tykke, stive delen av kokosmelken og bland denne sammen med sjokoladen
  3. Bre denne over hasselnttbunnen og sett kaken i kjleskapet i minst 2 timer fr servering



Deilig med friske br og kanskje litt krem til <3

 

Vil du lagre denne oppskriften direkte p mobilen din kan du gjre dette meg gratisappen Bloglovin HER. 

Flg meg gjerne p Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. nsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg flge Facebook siden min HER

 

Smil

Desiree

 

7 Kommentarer

Beate

19.10.2016 kl. 16:58
Regner med det er greit bytte ntter mot mandler?

Desiree

20.10.2016 kl. 11:26
Beate:

Ja :)

Sol H. Lunde

19.10.2016 kl. 18:30
Har du noen som helst anelse om hvor mange kalorier og karbohydrater det er i denne kaka?

Viktig for meg f vite det.Jeg er " en gammel dame " som har vokst opp med telle kalorier.OG KLARER IKKE LA DET VRE.

Kaka ser nydelig ut.Har lyst til prve,men er p flyttefot fra Oslo til Foynland s jeg fr ikke gjort noe som helst annet enn pakke,pakke,pakke.🤗

Desiree

20.10.2016 kl. 14:16
Sol H. Lunde: nei :) men velkommen til "nabolaget" :)

Nina Kabbe

19.10.2016 kl. 20:16
Heisan 😉 Jeg har sikkert et kjempe dumt sprsml? 😳 Men jeg tler ikke Dadler og Desverre s liker jeg de ikke,MEN lurte p om det var noe annet jeg kan bruke istedenfor Dadler? Hper inderlig p et svar nr du har tid og muligheten 👍🏻😉 For denne s god ut og har lyst til lage den vist det er en annen mte bruke i bunn? 😉 Masse hilsen Nina K Kabbe

Desiree

20.10.2016 kl. 11:24
Nina Kabbe: Fiber sirup :)

Victoria Larsen

21.10.2016 kl. 07:46
S godt den ser ut!! :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits