Spr chipotle kyllinglr

  • 20.10.2016, 18:00

/skrevet i samarbeid med TINE Kefir/

 

marinere kjtt i kefir er det sikkert mange som er kjent med fra det indiske kjkken. Melkesyren gjr kjttet utrolig saftig og mrt. Har du ikke prvd dette fr burde du skrive det opp som ditt neste kjkkenprosjekt!

I denne oppskriften fr den syrlige Kefiren selskap med chipotle tabascosaus. Chipotle er trket og ryket jalapenio. Sammen bringer de smakslkene til de amerikanske srstatene og kreolske matretter. Akkurat passe spicy en gr hstdag.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Du trenger:

4-6 kyllinglr med skinn

1 lime

1 dl frisk persille

Salt og pepper etter smak

 

Til marinaden trenger du:

2 ss hvitlkspulver

2 ts trkede chilliflak

2 ts trket dill

3 ss chipotle tabascosaus

4 dl TINE kefir

 

Slik gjr du:

  1. Rr sammen alle ingrediensene til marinaden.
  2. Legg kyllinglrene og marinaden i en dobbel frysepose. La dette s st i kjleskapet i 2 - 14 timer.

 

Ved tilberedning:

Sett ovnen p 200 grader. Over og undervarme.

 

  1. Varm opp olje i en god stekepanne. 
  2. Ta kyllingen opp fra marinaden. Stek den s med skinnet ned i ca. 10 minutter. Snu dem og stek videre i 3 minutter.
  3. Stekes ferdig i ovnen, 20 -25 minutter.

 

Server med grnn salat, gode poteter, lime og et dryss persille.

2 Kommentarer

Danian. Gutteblogger

20.10.2016 kl. 18:01
Dette s himmelsk ut. Du er flink

Victoria Larsen

20.10.2016 kl. 18:32
h, ser godt ut! :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits