LcHf: Sara Bernard i langpanne

  • 04.11.2016, 11:28

Nei da, det kommer ikke til komme en juleoppskrift p bloggen hver dag fremover, men jeg ble s inspirert av alle nskene jeg fikk tilsendt p snapchat her om dagen, at jeg nesten mtte komme i sving.

Frste sndag i advent sender jeg ut gratis julehefte, med alle mine beste oppskrifter p sunn og god julekos, til de som er pmeldt mitt nyhetsbrev. Pmelding finner du nederst i innlegget.

Selv om bde bunn og fyll p Sara Bernard er enkle saker synes mange at denne kaken er litt styrete lage. Det problemet lser du lett ved lage den som en langpanne isteden for i porsjons strrelser.



S er sprsmlet; gul krem eller sjokoladekrem?

Vel, tradisjonelt sett s er det jo sjokoladekrem, s denne gangen gikk jeg for det, men det er enn mange uker til jul, s oppskrift med gul krem kommer.



 

Til mandelbunn trenger du:

400 gram mandler malt til mel med stavmikser eller blender

6 ss sukrin gold

6 eggehviter

Slik gjr du:

  1.  Bland mandlemel og sukrin godt
  2. Rr inn eggehvitene
  3. Ha rren i en liten langpanne kledd med bakepapir
  4. Stekes p 170 grader over og undervarme i 15 minutter

Avkjl helt fr du tar p kremen.

 

Til kremen:

250 gram smr

6 eggeplommer

5 ss sukrin gold

2 ss kakao

 

Slik gjr du:

  1. Rr smr og sukrin luftig
  2. Bland s inn eggeplommene en og en
  3. Tilsett kakao

Oppbevares kaldt til det skal smres p bunnen.

TIPS: la det st litt i romtemperatur for du smrer det utover



Kaken toppes med smeltet, mrk sjokolade.

Den kan fint fryses frem til de glade juledager. 

Stort Smil

Desiree

 

Meld deg p mitt NYHETSBREV

* indicates required

11 Kommentarer

Karoline

04.11.2016 kl. 11:41
Er det mulig bruke fibersirup istedenfor sukrin gold her tror du? Er tom for sukrin gold nemlig, men fikk s lyst lage!

Er forvrig vandt med gul krem, s gleder meg til oppskrift p det ogs! :D

Desiree

04.11.2016 kl. 12:33
Karoline: Gr fint :)

Victoria Larsen

04.11.2016 kl. 12:21
Ser kjempe godt ut! :D

Marthe

04.11.2016 kl. 15:48
M prves som julesnaks ..... (snart) 🤗

Marianne

05.11.2016 kl. 10:53
Nam nam!! Stivpisket du eggehvitene??!!

Desiree

05.11.2016 kl. 18:33
Marianne: Nei :) men du m gjerne gjre det :)

Lina

05.11.2016 kl. 12:44
Gleder meg til frste advent 👍🎄😋

Siv

05.11.2016 kl. 18:32
Hva med stevia i stedet?

Desiree

05.11.2016 kl. 18:33
Siv: Det skal g fint :)

19.11.2016 kl. 00:06
Klles smr bruker du?

Annette

19.11.2016 kl. 09:18
Definitivt sjokoladekrem👍 lager du melis av sukrin gold nr du lager kremen? Eller lses den opp uansett? Bruker lage Sarah Bernard til jul, langpannekake var lurt ja, litt mindre styr! 😄😋

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits