Crispy sjokoladekubber med karamell; fri for sukker

  • 23.11.2016, 07:18

/skrevet i samarbeid med Friggs/

 

En av de mest populre oppskriftene her p bloggen er mine ste og sunne Smash. Disse lages med maiskaker, og da er det s klart ekstra gy f gjre et samarbeid med nettopp Friggs Maiskaker. 

Maiskaker kan nemlig brukes til s mangt! Her hjemme brukes de stort sett som mellommltid eller kveldsmat med masse deilig plegg p. Du finner flere gode alternativer til kveldsmaten HER Noen ganger tar vi en "fitness vri" og spiser dem som pfyll etter hardere treningskter, men oftest blir de brukt til lage sunne stsaker som disse!



Det er latterlig enkelt, og vanvittig godt!

 

Du trenger:

4 Friggs maiskaker med chiafr og havsalt

100 gram 86 % sjokolade

 

2 dl flte, soyaflte eller vikingmelk

20 gram smr

4 ss fiber sirup gold

Trinn 1:

  1. Knus maiskakene
  2. Smelt sjokoladen over vannbad og rr inn maiskakene
  3. Ha over i en brdform kledd med bakepapir og sett til siden.

Trinn 2:

  1. Ha flte, smr og fiber sirup over i en kjele
  2. Kok p medium varme, under omrring i 30 minutter.
  3. Hell karamellen over bunn og sett til avkjling i kjleskapet.

TIPS: Denne prosessen kan gjres i micro, men jeg har ikke prvd det selv. Full guffe i 10 minutter.

Trinn 3:

Hell karamellen over sjokoladen og sett til avkjling



Perfekt til frjulstiden!

Inne p Friggs sine Facebooksider finner du flere forslag p hva du kan bruke disse til. Jeg lover at du fort kan f deg noen overraskelser! Du finner siden HER.

Maiskakene finner du i de fleste dagligvarebutikker.



Hva bruker du maiskaker til?

 

Stort Smil

Desiree

17 Kommentarer

Unni

23.11.2016 kl. 09:01
Dette skal jeg lage! Ser kjempegodt ut😍 Kan jeg bruke agavesirup eller yaconsirup?

Desiree

23.11.2016 kl. 09:22
Unni: ja:)

May

23.11.2016 kl. 11:36
M prves! Oppbevaring i kjleskap? Holder de seg lenge? 😊

Desiree

23.11.2016 kl. 12:35
May: kjleskap :) holder til de er spist opp ;)

Victoria Larsen

23.11.2016 kl. 11:55
Ser jo helt nydelig ut! :-D

Bjrg

23.11.2016 kl. 13:29
Ser veldig godt ut :-)

Mulig jeg spr dumt men jeg lurer p en ting , du skriver bde i trinn 2 og 3 at karamellen skal avkjles ..

i trinn to skal den helles over bunn avkjles , hvilken bunn?

i trinn 3 skal den helles over sjokoladen avkjles ? Er denne karamellen myk hele tiden slik at den kan helles kald ogs eller har jeg misforsttt helt her ;)

Desiree

23.11.2016 kl. 16:41
Bjrg: bare skrevet det to ganger ;)

se

23.11.2016 kl. 16:36
Kan man bruke fiber sirup clear?

Desiree

23.11.2016 kl. 16:41
se: ja:)

Heidi

23.11.2016 kl. 22:19
Du har s mange spennende oppskrifter (har til gode prve noen enn) :-) Kan du ikke samle dem og lage en kokebok??! :-)

27.11.2016 kl. 08:17
Disse ble laget i gr! S gode og s enkle 😄 Takk for alle gode tips. Jeg mottok ikke nyhetsbrevet med julehefte, er det for sent da? Mvh Eva

Desiree

27.11.2016 kl. 08:21
Anonym: Det blir sendt ut i dag ;) 1 sndag i advent str det :)

Elena

09.12.2016 kl. 20:04
Disse smaker FANTASTISK 😍

Julie

10.12.2016 kl. 15:16
Ser kjempegodt ut! Kan jeg lage disse med vanlig honning/sirup eller agavesirup?

Julie

10.12.2016 kl. 15:19
Kan jeg lage disse med vanlig honning eller sirup? Evt agavesirup? Ser utrolig godt ut!

Elisabeth

11.12.2016 kl. 12:52
Skal karamellen p disse vre seig som f.eks. Smrbukk? Min ble omtrent samme konsistens som Hap p tross av at den kokte i over 30 min.

Desiree

11.12.2016 kl. 13:20
Elisabeth: Nei, den skal vre som "hap" :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits