Verdens enkleste havreflarn; sukker og glutenfri

  • 13.12.2016, 13:31

Den enkleste julekaken av dem alle m vre havreflarn! De er faktisk s enkle at de kan kastes sammen mellom frokost, matpakkesmring og dusj p morraen ;) Det var i allefall det jeg mtte gjre i dag for f kabalen til g opp!

Ekstra lukserise blir de s klart om du dypper dem i sjokolade, men jeg synes de smaker best akkurat som de er!



 

Til ca. 20 stykker trenger du:

4 dl glutenfrie havregryn

1,5 dl fiber sirup gold

50 gram smeltet smr

 

Slik gjr du?

  1. Bland sammen alle ingrediensene
  2. Legg rra i sm topper p et steke brett. Ca 1 ss per topp
  3. Stekes p 220 grader, over og undervarme, i 10 minutter
  4. Om ikke de flyter helt utover kan du ta dem ut etter 5-6 minutter og dra dem litt utover.
  5. De blir helt stive nr de er avkjt

Enklere blir det bare ikke.

Stort Smil

Desiree

 

24 Kommentarer

tori

13.12.2016 kl. 14:01
Snakker om "less is more"?! Genialt. Takk!

Desiree

13.12.2016 kl. 14:06
tori: Godt sagt :)

Dina

13.12.2016 kl. 14:02
Hei!

Jeg digger bloggen din, og ikke minst s er jeg veldig glad i havreflarn. Men jeg har ikke nok smr, tror du det er mulig blande med halvparten smr og halvparten olje?

Desiree

13.12.2016 kl. 14:13
Dina: Troooor ikke det vil bli stivt? Hva med bare lage halv porsjon? :)

Linnea

13.12.2016 kl. 14:05
hvor mange kalorier per stykk? :)

Desiree

13.12.2016 kl. 14:13
Linnea: Ingen aning :9

Torill

13.12.2016 kl. 14:32
De s veldig gode ut :) Holder de seg spre om man oppbevarer de i boks i romtemperatur fram mot julaften/romjula ?

Desiree

13.12.2016 kl. 14:42
Torill: Jeg har mine p kjkkenet i en plastboks :)

Victoria Larsen

13.12.2016 kl. 14:39
Ser nydelig ut! :D

13.12.2016 kl. 16:25
Hei, gr det an bruke anne stning om en ikke har fibersirup? 😀

Desiree

13.12.2016 kl. 16:44
Anonym: Det kan du, men mengden kommer ann p hvilken type stning :)

Anne-Berit Fosse

13.12.2016 kl. 18:51
Har lettkokte havregryn og store havregryn. Hva egner seg best?

Desiree

13.12.2016 kl. 19:11
Anne-Berit Fosse: lettkokte :)

Turid

13.12.2016 kl. 20:50
Prv med proteinhavregryn fra axa! Knallgode med litt ekstra crisp, og ingen ulempe med litt ekstra proteiner :-)

Du inspirerer masse, Desiree!

Desiree

14.12.2016 kl. 08:20
Turid: Finner ikke det noe sted :/

Ann Helen

13.12.2016 kl. 23:09
Hvilket smr bruker du?

Desiree

14.12.2016 kl. 08:19
Ann Helen:
Rros smr er min favoritt akkurat n, men vanlig smr funker fint :) Smr - ikke maragring ;)

Iselin Hove

13.12.2016 kl. 23:56
Hei 😊

Kan ein ete desse med god samvittigheit om ein skal passe vekta?😊

Desiree

14.12.2016 kl. 08:19
Iselin Hove: N handler jo alt om mengde, men ja :)

Idun

14.12.2016 kl. 19:44
MMMM til og med ustekt s smake deigen nydelig ( jeg er ingen smaker, ) mmm lover godt kanskje dette blir min datters favoritt :)

Lisa Malene

14.12.2016 kl. 21:55
Havreflarn er bare s magisk godt! Didde lignet veldig p en oppskrift jeg har ftt av svigermor, som moren hennes kaller "Mandeldrmmer". De har blitt min nye julekake-favoritt, og lages p nesten helt lik mte, bare at man bruker hakkede/malte mandler isteden. Jeg liker bruke bde mandle rog havre. Skikkelig godt. <3

Lene

16.12.2016 kl. 13:22
Mmmmmm...... kjempegode!

Trine

16.12.2016 kl. 14:36
Tom for Gold.. Kan man bruke Fiber sirup clear eller Yaconsirup istedenfor?

Desiree

16.12.2016 kl. 15:41
Trine: Ja:) Smaker bare ikke det samme :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits