Skinny pasta Carbonara

  • 16.12.2016, 14:56

I Skandinavia lages pasta carbonara med bacon, flte, egg og parmesanost. Sikkert godt, men ikke spesielt sunt...

 

Snn har jeg aldri ftt retten servert. Pappa lrte meg nemlig lage denne sunnere versjonen alt da jeg var fjortis!

Og i et hjem hvor det er svrt sjeldent at samme rett blir lager to ganger er denne en gjenganger.

Til 2-3 pers trenger du:

 

1 pakke 40% grnnsakspasta

1 pakke bacon

1 gul lk

2 fed hvitlk

3 egg

1 dl revet parmesanost

 

Slik gjr du:

  1. Hakk lk og hvitlk. Skjr opp bacon i biter.
  2. Stekes. Tilsett ertene og varm disse igjennom.
  3. Kok opp pastaen til den er nesten spiseklar.
  4. Visp sammen egg, parmesan og litt pepper.
  5. Hell vann av pastaen og rr inn lk, bacon og erteblandingen.
  6. Sett gryten tilbake p platen og rr inn egg/osteblandingen. Fortsett rre til blandingen begynner tykne og fordeler seg p all pastaen.

Vil du ha en enn magrere versjon kan bacon byttes ut med spekeskinke eller kokt skinke.

Nammis!

 

Stort Smil

Desiree

4 Kommentarer

Victoria Larsen

16.12.2016 kl. 15:18
Ser godt ut! :D

Desiree

16.12.2016 kl. 15:41
Victoria Larsen: Takk :)

Karin

16.12.2016 kl. 16:12
Hva kan man bruke i stedenfor lk + hvitlk?

Takk for svar

Desiree

16.12.2016 kl. 16:13
Karin: Droppe det :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt p ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits