Skinny pasta Carbonara

  • 16.12.2016, 14:56

I Skandinavia lages pasta carbonara med bacon, fløte, egg og parmesanost. Sikkert godt, men ikke spesielt sunt...

 

Sånn har jeg aldri fått retten servert. Pappa lærte meg nemlig å lage denne sunnere versjonen alt da jeg var fjortis!

Og i et hjem hvor det er svært sjeldent at samme rett blir lager to ganger er denne en gjenganger.

Til 2-3 pers trenger du:

 

1 pakke 40% grønnsakspasta

1 pakke bacon

1 gul løk

2 fed hvitløk

3 egg

1 dl revet parmesanost

 

Slik gjør du:

  1. Hakk løk og hvitløk. Skjær opp bacon i biter.
  2. Stekes. Tilsett ertene og varm disse igjennom.
  3. Kok opp pastaen til den er nesten spiseklar.
  4. Visp sammen egg, parmesan og litt pepper.
  5. Hell vann av pastaen og rør inn løk, bacon og erteblandingen.
  6. Sett gryten tilbake på platen og rør inn egg/osteblandingen. Fortsett å røre til blandingen begynner å tykne og fordeler seg på all pastaen.

Vil du ha en ennå magrere versjon kan bacon byttes ut med spekeskinke eller kokt skinke.

Nammis!

 

Stort Smil

Desiree

4 Kommentarer

Victoria Larsen

16.12.2016 kl. 15:18
Ser godt ut! :D

Desiree

16.12.2016 kl. 15:41
Victoria Larsen: Takk :)

Karin

16.12.2016 kl. 16:12
Hva kan man bruke i stedenfor løk + hvitløk?

Takk for svar

Desiree

16.12.2016 kl. 16:13
Karin: Droppe det :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt på ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits