4 ting jeg gjør for å holde formen julen igjennom

  • 22.12.2016, 16:27 

Vi er nok alle sammen enige om at det ikke er det du gjør mellom jul og nyttår som teller, men det du gjør mellom nyttår og jul! Så er det en ting jeg gjør i julen så er det å kose meg med den beste samvittighet. Men kos for meg er ikke å sitte daff og forspist i en sofa dagen lang, eller stresse stappmett fra selskap til selskap. Jeg trenger frisk luft, bevegelse og sunn mat i julen også.Monsterfoto

 

1. Jeg beholder rutinene mine.

Jeg forsøker å spise frokost, lunsj og middag som vanlig, og hopper ikke over måltider. Hvis ikke jeg er kjempe sulten spiser jeg heller noe lett som litt yoghurt, hardkokt egg og frukt.

 

 

2. Jeg spiser ekstra mye frukt og grønt.

I julen blir man ofte sittende ekstra lenge å hygge ved bordet, og kanskje forsyner man seg både to og tre ganger av middagen. Jeg fyller derfor alltid tallerkenen min opp med ekstra mye grønnsaker.

Samme ved kakebordet. Ingenting får meg til å droppe favorittkakene eller riskremen, men jeg fyller opp både tallerken og mage med clementiner, nøtter og andre sunne saker.

 

3. Jeg beveger meg hver dag.

For det første så er det utrolig deilig å komme seg ut i den "kalde" desemberluften og for det andre så gjør bevegelse underverker for en slapp kropp og forspist mage.

 

4. Jeg unngår flytende kalorier.

Kalorier er egentlig noe jeg tenker sjeldent over, men av en eller annen grunn så foretrekker jeg å spise dem. Det er fort gjort å helle i seg bortimot 1000 ekstra kalorier i brus, vin og annen alkohol i løpet av en kveld.

 

Hva tenker du om dette?

 

Har du lyst til å stemme meg frem som årets trenings/helseblogg kan du gjøre det HER

1 Kommentar

Victoria Larsen

22.12.2016 kl. 18:12
Flott innlegg :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Desiree

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt på ptdesireeandersen@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits